logo

Algemeen

Bent u als organisator opzoek naar een goed werkend high density WiFi netwerk tijdens uw festival of evenement? Dan bent u bij Festival Hotspot, een dienst van Syan BV, aan het goede adres. Ons doel is immers gelijk aan dat van u: het bieden van optimale service voor uw bezoekers. Festival Hotspot zet net even die extra stap om het WiFi netwerk tijdens uw festival of evenement optimaal te laten functioneren. Het is onze ambitie om de bezoekers van uw festival of evenement net even die extra service te bieden door het plaatsen van WiFi hotspots of het aanleggen van tijdelijke netwerken. Daarnaast is het mogelijk dat Festival Hotspot de zorg voor uw ICT-omgeving geheel of gedeeltelijk uit hand neemt.

Ervaring

De kracht van Syan is de jarenlange ervaring met automatisering in het midden- en kleinbedrijf en sinds enkele jaren ook de ervaring met het aanleggen van draadloze netwerken voor grote groepen gelijktijdige gebruikers tijdens festivals en evenementen waardoor de Festival Hotspot dienst is ontstaan. Hierdoor kunnen we ons gemakkelijk in uw positie verplaatsen en onze oplossing aanpassen op uw wensen.

Geavanceerde systemen

Door het leveren van hoogwaardige diensten, die gebouwd zijn op de meest geavanceerde systemen en processen die op dit moment beschikbaar zijn, zorgt Festival Hotspot ervoor dat het werkt!