Over ons

Jarenlange ervaring met ICT op festivals én onderdeel van Theiner ICT. Deze combinatie maakt dat we goede technische kennis combineren met de praktijk. We zijn op alles voorbereid.

Met Festival hotspot willen we de beste beleving creëren op een festival. Maar het is breder dan alleen festivals, denk aan andere grotere evenementen of grotere locaties die voorzien moeten worden van een stabiele internetverbinding.

Door onze jarenlange ervaringen in de festivalbranche hebben we van alles al meegemaakt. Deze ervaring en onze technische kennis vanuit Theiner ICT hebben we gebundeld in het vast Festival hotspot team.

Het is niet alleen de ICT netwerken aanleggen, maar ook meedenken met de doorstroom van mensen. Wat als er bijvoorbeeld pinapparaten uitvallen, hoe kunnen we dit het beste opvangen? En hoe maken we een flexibel en stabiel netwerk als er 40.000 bezoekers zijn op een dag? Om deze reden maken we gebruik van meerdere netwerken, zodat we kunnen schakelen.

Dit is waar wij blij van worden en waar onze expertise ligt. Samen de beste beleving creëren voor de bezoekers, en dat begint met Festival hotspot.

Een evenement of festival? Neem contact op met Festival hotspot.

Ik wil kennismaken
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then