Referenties

Met trots hebben we meegewerkt aan deze mooie festivals en evenementen. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op.

Par-t - Johan Dortmans

Festivalhotspot is al jaren hofleverancier van de netwerken tijdens onze festivals en evenementen. Ze leveren een stabiele oplossing voor al onze netwerk en ICT behoeftes tijdens de festivals en evenementen. Ze beschikken als een van de weinige over de juiste technieken, apparatuur, ervaring en expertise om een wifi netwerk op zo’n grote schaal goed te kunnen faciliteren voor onze festivalbezoekers.

Wish Outdoor - Tim Klop Bueters

Festival Hotspot is DE partij die ervoor zorgt dat WiSH Outdoor al jaren ten alle tijden bereikbaar is. Zowel back- als frontstage. Met een stabiel netwerk en snelle internetverbindingen is communicatie op het terrein ten allen tijden gegarandeerd. Een mooie extra is dat ze betrokken zijn en tijdens het weekend ook inspringen wanneer nodig. Op het moment dat er extra zaken uitgevraagd worden vanuit de organisatie, als een extra camerapositie of een extra wifi-puntje dan is dat geen enkel probleem en wordt er meegedacht.  

CNTRL - Sven Kolk

Door diverse toenemende vluchtelingenstromen in Nederland is er een enorme vraag naar opvanglocaties gekomen. Veel gemeentes houden zich bezig met de 3B’s (Bed-Bad-Brood), maar
Festival Hotspot voorziet ook in de vierde basisbehoefte, namelijk ‘Bandbreedte’.

Bij veel gemeentes wordt internetvoorziening vaak nog onderschat en wordt dit in veel gevallen niet direct meegenomen in de eerste aanbestedingen.
Hoe fijn is het dan om als hoofdaanspreekpunt voor alle CCTV-oplossingen voor deze opvanglocaties met een betrouwbare netwerkpartij te mogen samenwerken.

Festival Hotspot biedt mij de mogelijkheid om snel op te schalen op locaties waar dit noodzakelijk is.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then